Gedaan met artrose dankzij een laserbehandeling!

Artrose is een vervelende belemmering in jouw dagelijkse leven. Je gewrichten doen pijn en dit al vanaf het moment dat je opstaat. Dit zou je voor minder geen zin doen krijgen in de dag die komen gaat. Het wordt pas echt erg wanneer je ook de pijn voelt als je gewoon stil zit en dus niets aan het doen bent. Maar dit hoef je niet langer te laten gebeuren. Denk er eens over na om een laserbehandeling tegen artrose te ondergaan. 

Lasertherapie tegen artrose 

Bij artrose is de kans al groot dat je een fysiotherapie aan het ondergaan bent. Maar om de pijn nog meer te verminderen of zelfs helemaal te doen stoppen, kan een laserbehandeling als aanvulling een oplossing zijn. Een behandeling tegen artrose zorgt namelijk voor een ontstekingsremmende werking van de gewrichten. Wanneer je beide therapieën volgt, werk je op twee manieren aan de pijn, door te gaan bewegen en door de pijn te verminderen door lasertherapie. Tot 78 uur na de behandeling voel je hier echt een duidelijk resultaat van. Proberen dus maar is de boodschap! 

Artrose specialist 

Artrose kan je zo hard belemmeren in het dagelijkse leven, dat je er op een bepaald moment gewoon genoeg van hebt. Dan is het tijd om advies te gaan inwinnen bij een artrose specialist. Hij kan jouw lichaam onderzoeken en advies of raad geven over de situatie. Een van de adviezen die de specialist zal geven is bewegen, afvallen en spieren te kweken, zodat de gewrichten stevigere worden. Maar laat dat nu net het moeilijke zijn, want bewegen is voor artrosepatiënten vaak een hel. Daarom kan laserbehandeling een goede aanvulling zijn, zodat je minder pijn hebt en dus meer kan gaan bewegen.  

Artrose vertragen 

Een laserbehandeling tegen artrose is niet alleen goed om de pijn te verminderen. Het zorgt er ook voor dat de evolutie van de artrose zal gaan vertragen. Het helpt de cellen herstellen en hierdoor zullen je gewrichten minder snel achteruitgaan. Wanneer je hier nog nooit over hebt gehoord, kan het echt de moeite zijn om hier advies over in te winnen. Het zorgt er niet alleen voor dat je minder pijn hebt, het zorgt er ook voor dat je van de ergste pijn nog enige tijd wordt vrijgesteld! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *